Projects

Our portfolio

Randolph Rd

Before ExtensionBeforeAfter ExtensionAfter ExtensionAfter ExtensionAfter ExtensionAfter ExtensionAfter ExtensionAfter ExtensionAfter ExtensionAfter Extension

Our clients had considered finding a bigger home in a different area but decided they would like to see if they could achieve their dream home without moving. The project has 2 elements an extension to the back of the house to create an open plan kitchen / living / dining area and utility room with cloaks area and the other being replacement of the old small garage with a 2 storey outbuilding with garage at the lower level and gym above. For both elements, materials have been carefully chosen to complement the existing house. They are now delighted that they made the decision to stay.

More projects

Loading